Щороку восени весь світ відзначає День шеф-кухаря. З нагоди цього свята «Абетка Харчування» традиційно провела пізнавальний кулінарний майстер-клас для дітей.
Цьогоріч, окрім професійного шеф-кухаря Сергія Шелестова, до майстер-класу приєдналася нутриціолог, за сумісництвом мама двох дітей, Богдана Тарасюк. Крім того, весь процес приготування супроводжували кумедні герої «Абетки Харчування» – Питайлик та Смачнюля.
Зірками страв стали добре відомі кожному локальні продукти – морква та гречка. Саме з цих звичайних інгредієнтів команда «Абетки Харчування» приготувала незвичайні страви – морквяні котлетки та гранолу. Вийшло просто, смачно, корисно та весело.
Повне відео з майстер-класу доступне за посиланням.
Щоб отримати детальний рецепт страв майстер-класу, зареєструйтеся на платформі «Абетка Харчування». Усі зареєстровані користувачі можуть стати учасниками конкурсу.
Приготуйте гранолу та морквяні котлетки разом з дітьми за рецептом «Абетки Харчування» та розмістіть свої фото-звіти під відео майстер-класу на фейсбук-сторінці платформи. Окрім незабутнього часу у колі родини та смачних корисних страв, на переможців чекають цінні призи*.
*Детально ознайомитися з правилами участі можна за посиланням.