Спаржа — чудове джерело вітамінів К, А, С, Е і групи В. Готувати спаржу просто й швидко — можна підсмажити або просто відварити, а її смак, колір і текстура чудово доповнять інші страви.

Що покласти у ланчбокс? Щодня одне й те саме питання, а фантазію вичерпано… Стоп, а нагетси ви готували? Так-так, саме нагетси. Адже вони теж можуть бути корисними, а особливо ті, що з любов’ю приготує матуся.
Знову су-у-у-уп? Якщо ваші малята заходять до кухні саме з такими словами, значить пора приготувати щось таке, від чого лунатимуть лише слова захвату і прохання про добавку. А саме, морквяний крем-суп із кропом!

Баклажани — смачні й корисні овочі, з яких можна приготувати безліч страв. Цього разу пропонуємо дещо цікаве з іспанської кухні — баклажани, фаршировані курятиною й рисом. Гарантуємо, така варіація стане до вподоби і дорослим, і дітям.

Питайлик і Смачнюля — головні помічники «Абетки харчування».