Знову су-у-у-уп? Якщо ваші малята заходять до кухні саме з такими словами, значить пора приготувати щось таке, від чого лунатимуть лише слова захвату і прохання про добавку. А саме, морквяний крем-суп із кропом!
Нам знадобиться:
- Вода — 2 л
- Куряче філе — 200 г
- Молода морква — 3 шт.
- Картопля — 2 шт.
- Цибулина — 1 шт.
- Заправка для борщу Торчин® «Томатна з болгарським перцем»
- Мед — 1 ст. л.
- Вершки (15%) — 200 г
- Плавлений сирок — 1 шт.
- Сіль
- Лаврове листя
- Чорний перець горошком
- Свіжий кріп
Приготування:
- Спершу приготуйте курячий бульйон.
- Відваріть моркву й картоплю до готовності.
- Бульйон, овочі, половину упаковки заправки, а також плавлений сирок і вершки покладіть у блендер і змішайте до однорідності.
- Готову масу викладіть в каструлю, додайте ложечку меду, сік лимона й доведіть до кипіння.
- І останній штрих – посипте суп кропом і все готово! Смачного!