Розбудіть своїх школяриків і запросіть на сніданок до Японії. Ніжний омлет Томаґо-який настільки смачний, що за вуха не відтягнеш. А якщо попросять добавки — запропонуйте приготувати власноруч. Це дуже цікаво, а результат вражаючий!
Нам знадобиться:
- Яйця курячі — 3 шт.
- Жовтки — 3 шт.
- Соєвий соус Торчин® «Класичний смак» — 40 г
- Рисовий оцет — 5 г
- Цукор — 15 г
- Вершкове масло — 25 г
Приготування:
- Яйця змішайте з соєвим соусом Торчин® «Класичний смак» і рисовим оцтом, додайте цукор.
- Злегка збийте суміш вінчиком, щоб вона вийшла однорідною.
- Змастіть сковороду вершковим маслом і нагрійте її на невеликому вогні. Налийте трохи яєчної суміші, випечіть тонкий млинчик.
- Коли яйця схопляться, загніть два протилежних краї до центру. Потім складіть млинчик навпіл уздовж. Зсуньте згорток, що вийшов, до самого краю сковороди, а на вільну частину налийте ще порцію яєчної суміші. Новий млинчик має одним краєм приклеїтися до першого.
- Коли другий млинчик трохи схопиться, накрутіть його на перший. Повторюйте цей і попередній етапи, поки не закінчиться суміш.
- Тепер наріжте омлет скибочками та розкладіть його на великій тарілці. Смачного!