Рецептів салатів у світі існує безліч. У кожного свій неповторний смак, історія і назва. Як щодо приготування салату з «битих» огірків? Зацікавилися? Нумо до роботи! Зважайте на наявність у рецепті майонезу. Якщо готуватимете салат разом із дітьми — рекомендуємо зменшити його кількість чи замінити на сметану.
Нам знадобиться:
- Свіжі огірки – 3 шт.
- Помідор – 1 шт.
- Листки салату – 30 г
- Гранатові зерна – 40 г
- Часник – 2 зубки
- Кунжут – 10 г
- Кріп – 5 г
- Соєвий соус – 20 мл
- Майонез Торчин® «Делікатесний» – 100 г
Приготування:
- Підготуйте всі інгредієнти.
- Кунжут обсмажте до золотавого кольору й перетріть його у ступці разом із часником і кропом.
- Додайте майонез і соєвий соус, змішайте.
- Тепер найцікавіше! Відбийте огірки ножем або дерев’яною качалкою й наріжте їх по діагоналі.
- Помідори наріжте часточками.
- Заправте овочі, виклавши їх на листки салату й посипавши гранатовими зернами.
- Тепер смакуйте!