Овочі — надзвичайно важлива складова нашого раціону! Свіжі, тушковані, запечені, у супі чи в салаті — головне, щоб овочі завжди були присутні на вашому столі. Спробуйте приготувати їх у такому цікавому поєднанні — пікантний баклажан, стиглі томати, солодкий перчик, бринза… ммм…
Нам знадобиться:
- Баклажани — 60 г
- Шампіньйони — 60 г
- Болгарський перець — 50 г
- Томати — 50 г
- Морква — 40 г
- Синя цибуля — 40 г
- Томатна заправка від Торчин® — 120 г
- Бринза — 100 г
- Лимон — ½ шт.
- Петрушка — 20 г
- Соняшникова олія
- Сіль, перець за смаком
Приготування:
- Свіжі овочі наріжте акуратними кубиками, цибулю — півкільцями.
- Пасеруйте овочі на соняшниковій олії до готовності, а потім додайте ароматну томатну заправку Торчин®.
- Перед подаванням на стіл приправте страву лимонним соком, додайте дрібно посічену петрушку і бринзу кубиками.
- Насолоджуйтеся насиченим смаком оригінальної і простої страви!