Хочете відчути себе трішечки італійцями? Тож приготуйте суп Мінестроне й насолодіться смаком досконалого овочевого букета. Ця проста, корисна і швидка у приготуванні страва чудово насичує навіть без м’яса, стиглі овочі додають сил а приправа Торчин® — виразного смаку Середземномор’я.
Якщо ласувати італійським супом разом із вами будуть дітлахи, радимо дещо зменшити кількість приправи. Діти мають більш чутливу травну систему, і те, що чудово смакує дорослим, для малюків може виявитися занадто солоним чи гострим.
Нам знадобиться:
- Морква – 60 г
- Кабачок – 60 г
- Баклажан – 60 г
- Броколі – 60 г
- Перець болгарський – 40 г
- Лимон – 30 г
- Приправа Торчин® «10 овочів з травами середземноморської кухні» – 10 г
- Вода – 1 л
Приготування:
- Налийте воду до каструлі й поставте на вогонь
- Підготуйте й наріжте кубиками овочі.
- Коли закипить вода, додайте приправу, сік лимона та нарізані овочі в окріп.
- Готуйте страву на слабкому вогні протягом 10-12 хв.
- Обов’язково дайте супу настоятися на 10 хв і подавайте