Команда "Абетки Харчування" не зраджує давній осінній традиції відзначати День шеф-кухаря зі своїми маленькими друзями-школярами!
Тож, цього року було організовано майстер-клас у мальовничому місті Луцьк, який об'єднав 23-х дітей співробітників фабрики "Торчин".
Шеф-кухар Іван Карнєєнко, кулінарний чарівник та інноватор, що чаклує над унікальними соусами на фабриці "Торчин" допоміг дітям приготувати ароматні сирники, а також навчив яскраво сервірувати страву, використовуючи сезонні продукти - печений гарбуз та грушу гриль.
Діти не лише засвоїли секрети приготування сирників, а й насолоджувалися творчим процесом, де кожен з них міг проявити фантазію та власні смакові вподобання.
А тепер "Абетка Харчування" оголошує про запуск конкурсу у соціальних мережах для усіх вчителів та родин.
Деталі конкурсу для вчителів можна переглянути на платформі Фейсбук за посиланням.
Деталі конкурсу для батьків можна переглянути на платформі Інстаграм за посиланням.
А ось і детальний рецепт:
Офіційні правила конкурсу для батьків за посиланням: ознайомитись з правилами.
Офіційні правила конкурсу для вчителів за посиланням: ознайомитись з правилами.
Діліться своєю кулінарною майстерністю!