Великдень - чудове сімейне свято, сповнене тепла, затишку та традицій.
У Питайлика з'явилося доречне зауваження. Як приготувати смачну піцу, якщо під рукою немає свіжих помідорів. Влітку вони швидку псуються, а взимку – взагалі несезон. Невже доведеться відмовитися від улюбленої страви?
Наші герої Питайлик та Смачнюля, як і всі українські родини, опинилися, так би мовити, у «цікавих» умовах. Світла немає, зв'язок теж за світлом втікає постійно.
Здивуйте гостей незвичним поєднанням! Приготуйте кукурудзяну поленту з арахісовим крамблом і титул майстер-шефа вам гарантовано! Поживна й смачна, ця страва нікого не залишить байдужим.
Поєднуйте непоєднуване, міксуйте смаки і робіть своє харчування не лише здоровим, а й цікавим та різноманітним! Цитрусові в компанії овочів? Чому б і ні, якщо це дуже смачно та ще й корисно?!
Овочі — надзвичайно важлива складова нашого раціону! Свіжі, тушковані, запечені, у супі чи в салаті — головне, щоб овочі завжди були присутні на вашому столі. Спробуйте приготувати їх у такому цікавому поєднанні — пікантний баклажан, стиглі томати, солодкий перчик, бринза… ммм…
Хочете відчути себе трішечки італійцями? Тож приготуйте суп Мінестроне й насолодіться смаком досконалого овочевого букета. Ця проста, корисна і швидка у приготуванні страва чудово насичує навіть без м’яса, стиглі овочі додають сил а приправа Торчин® — виразного смаку Середземномор’я.
Мрієте відкрити коли-небудь власний ресторан? Все можливо. Спочатку можна потренуватися на власній кухні. Зробити справжній ресторанний обід вдома під силу кожному. Бажаєте спробувати?
Підготовка меню для дитячого свята може виявитися справді складним завданням. Важливо приготувати корисні страви, які водночас будуть святковими і сподобаються усім, навіть найпримхливішим юним кулінарним критикам.
Купуєте пластівці в магазині? Це тому, що ви не пробували приготувати їх удома!