А ви знаєте, що томати — це дивовижні овочі, які можна додавати навіть у десерти? Так-так, у десерти!
Щоб переконатися у цьому, давайте приготуємо штрудель із томатно-абрикосовим конфітюром. Не лякайтеся, тісто для штруделя можна взяти магазинне, а от конфітюр доведеться зварити самим. Але зовсім просто, якщо під рукою у вас кетчуп Торчин®!
Нам знадобиться:
- Листкове тісто — 200 г
- Кетчуп Торчин® «Лагідний» — 150 г
- Курага — 50 г
- Цукор — 200 г
- Цукрова пудра — 20 г
- Кориця — 2 г
- Яєчний жовток — 1 шт.
- М’ята, помідори чері — для оздоблення
Приготування:
- Щоб приготувати конфітюр, спершу залийте курагу окропом, щоб вона стала м’якою.
- Злийте воду й просушіть курагу.
- Подрібніть її у блендері з кетчупом Торчин® «Лагідний», додайте цукор, корицю й протушкуйте на слабкому вогні до отримання в’язкої консистенції.
- Розкачайте тісто, змастіть його конфітюром і загорніть у рулет.
- Зверху рулет змастіть жовтком, присипте цукровою пудрою й запікайте 30-35 хв за температури 160 °С.
- Перед подачею посипте цукровою пудрою й прикрасьте помідорами чері й м’ятою.