Ніжний японський омлет томаґо-які

Ніжний японський омлет томаґо-які

Розбудіть своїх школяриків і запросіть на сніданок до Японії. Ніжний омлет Томаґо-який настільки смачний, що за вуха не відтягнеш. А якщо попросять добавки — запропонуйте приготувати власноруч. Це дуже цікаво, а результат вражаючий!

Нам знадобиться:

  • Яйця курячі — 3 шт.
  • Жовтки — 3 шт.
  • Соєвий соус Торчин® «Класичний смак» — 40 г
  • Рисовий оцет — 5 г
  • Цукор — 15 г
  • Вершкове масло — 25 г

Приготування:

  1. Яйця змішайте з соєвим соусом Торчин® «Класичний смак» і рисовим оцтом, додайте цукор.
  2. Злегка збийте суміш вінчиком, щоб вона вийшла однорідною.
  3. Змастіть сковороду вершковим маслом і нагрійте її на невеликому вогні. Налийте трохи яєчної суміші, випечіть тонкий млинчик.
  4. Коли яйця схопляться, загніть два протилежних краї до центру. Потім складіть млинчик навпіл уздовж. Зсуньте згорток, що вийшов, до самого краю сковороди, а на вільну частину налийте ще порцію яєчної суміші. Новий млинчик має одним краєм приклеїтися до першого.
  5. Коли другий млинчик трохи схопиться, накрутіть його на перший. Повторюйте цей і попередній етапи, поки не закінчиться суміш.
  6. Тепер наріжте омлет скибочками та розкладіть його на великій тарілці. Смачного!

Відео рецепту та більше цікавих ідей шукайте на ТОРЧИН