Італійський суп Мінестроне

Італійський суп Мінестроне

Хочете відчути себе трішечки італійцями? Тож приготуйте суп Мінестроне й насолодіться смаком досконалого овочевого букета. Ця проста, корисна і швидка у приготуванні страва чудово насичує навіть без м’яса, стиглі овочі додають сил а приправа Торчин® — виразного смаку Середземномор’я.
Якщо ласувати італійським супом разом із вами будуть дітлахи, радимо дещо зменшити кількість приправи  . Діти мають більш чутливу травну систему, і те, що чудово смакує дорослим, для малюків може виявитися занадто солоним чи гострим.

Нам знадобиться:
  • Морква – 60 г
  • Кабачок – 60 г
  • Баклажан – 60 г
  • Броколі – 60 г
  • Перець болгарський – 40 г
  • Лимон – 30 г
  • Приправа Торчин® «10 овочів з травами середземноморської кухні» – 10 г
  • Вода – 1 л

Приготування

  1. Налийте воду до каструлі й поставте на вогонь
  2. Підготуйте й наріжте кубиками овочі.
  3. Коли закипить вода, додайте приправу  , сік лимона та нарізані овочі в окріп.
  4. Готуйте страву на слабкому вогні протягом 10-12 хв.
  5. Обов’язково дайте супу настоятися на 10 хв і подавайте

Відео рецепту та більше цікавих ідей шукайте на ТОРЧИН