Штрудель з томатно-абрикосовим конфітюром

Штрудель з томатно-абрикосовим конфітюром
Десерти

Штрудель з томатно-абрикосовим конфітюром

Posted on: нд, 11/01/2020 - 12:17 By: aist

А ви знаєте, що томати — це дивовижні овочі, які можна додавати навіть у десерти? Так-так, у десерти!
Щоб переконатися у цьому, давайте приготуємо штрудель із томатно-абрикосовим конфітюром. Не лякайтеся, тісто для штруделя можна взяти магазинне, а от конфітюр доведеться зварити самим. Але зовсім просто, якщо під рукою у вас кетчуп Торчин®!

Нам знадобиться:

  • Листкове тісто — 200 г
  • Кетчуп Торчин® «Лагідний» — 150 г
  • Курага — 50 г
  • Цукор — 200 г
  • Цукрова пудра — 20 г
  • Кориця — 2 г
  • Яєчний жовток — 1 шт.
  • М’ята, помідори чері — для оздоблення

Приготування:

  1. Щоб приготувати конфітюр, спершу залийте курагу окропом, щоб вона стала м’якою.
  2. Злийте воду й просушіть курагу.
  3. Подрібніть її у блендері з кетчупом Торчин® «Лагідний», додайте цукор, корицю й протушкуйте на слабкому вогні до отримання в’язкої консистенції.
  4. Розкачайте тісто, змастіть його конфітюром і загорніть у рулет.
  5. Зверху рулет змастіть жовтком, присипте цукровою пудрою й запікайте 30-35 хв за температури 160 °С.
  6. Перед подачею посипте цукровою пудрою й прикрасьте помідорами чері й м’ятою.

Відео рецепту та більше цікавих ідей шукайте на ТОРЧИН смачні історії Торчин

 

Штрудель з томатно-абрикосовим конфітюром

 

Штрудель з томатно-абрикосовим конфітюром

 

Штрудель з томатно-абрикосовим конфітюром