Сендвіч із моцарелою або курячою грудинкою та гірчично-медовим соусом

Сендвіч із моцарелою або курячою грудинкою
До сніданку

Сендвіч із моцарелою або курячою грудинкою та гірчично-медовим соусом

Posted on: нд, 11/01/2020 - 10:45 By: aist

Швидко приготувати смачний та поживний сніданок чи перекус для школи? Сендвіч — чудовий варіант для ланчбоксу. Готувати його легко, впорається навіть дитина. Тим більше, інгредієнти дуже прості, знайдуться чи не в кожному холодильнику. А якщо чогось немає — включайте фантазію й імпровізуйте!

Нам знадобиться:

  • Тостовий хліб — 6 шматочків
  • Моцарела — 240 г
  • Куряча грудинка — 300 г
  • Сіль, перець — до смаку
  • Помідор (великий) — 1 шт.
  • Листя базиліку — 10 г
  • Соняшникова олія — 15 г

Соус:

  • Гірчиця «Американська» від Торчин® — 60 г
  • Гірчиця «Баварська» від Торчин® — 60 г
  • Лимонний фреш — 10 г
  • Оливкова олія — 60 г
  • Мед — 100 г
  • Сіль — 4 г

Приготування:

  1. Тостовий хліб трохи підсмажте. Помідор і сир наріжте кружальцями.
  2. Курку обсмажте на сковороді в солі й перці на соняшниковій олії.
  3. Приготуйте соус, змішавши гірчицю, лимонний фреш, оливкову олію, мед і сіль. У цьому рецепті ми пропонуємо негострі сорти гірчиці від Торчин ®, однак для дітей молодшого віку радимо зменшити її кількість удвічі. Також зверніть увагу на  присутність у рецепті меду, інколи він може викликати алергічні реакції.
  4. Складіть сендвічі: змастивши шматки хліба соусом і виклавши між ними помідори, моцарелу або курячу грудинку та листя базиліку.
  5. Смачні й поживні сендвічі готові! Складайте у ланчбокс або ж ласуйте ними вдома. Смачного!

Відео рецепту та більше цікавих ідей шукайте на ТОРЧИН смачні історії Торчин

 

Сендвіч із моцарелою або курячою грудинкою та гірчично-медовим соусом

 

Сендвіч із моцарелою або курячою грудинкою та гірчично-медовим соусом

 

Сендвіч із моцарелою або курячою грудинкою та гірчично-медовим соусом

 

Сендвіч із моцарелою або курячою грудинкою та гірчично-медовим соусом

 

сендвіч із моцарелою або курячою грудинкою та гірчично-медовим соусом