Морквяний крем-суп з кропом

Морквяний крем-суп з кропом
Овочеві

Морквяний крем-суп з кропом

Posted on: нд, 11/01/2020 - 11:40 By: aist

Знову су-у-у-уп? Якщо ваші малята заходять до кухні саме з такими словами, значить пора приготувати щось таке, від чого лунатимуть лише слова захвату і прохання про добавку. А саме, морквяний крем-суп із кропом!

Нам знадобиться:

  • Вода — 2 л
  • Куряче філе — 200 г
  • Молода морква — 3 шт.
  • Картопля — 2 шт.
  • Цибулина — 1 шт.
  • Заправка для борщу Торчин® «Томатна з болгарським перцем»
  • Мед — 1 ст. л.
  • Вершки (15%) — 200 г
  • Плавлений сирок — 1 шт.
  • Сіль
  • Лаврове листя
  • Чорний перець горошком
  • Свіжий кріп

Приготування:

  1. Спершу приготуйте курячий бульйон.
  2. Відваріть моркву й картоплю до готовності.
  3. Бульйон, овочі, половину упаковки заправки, а також плавлений сирок і вершки покладіть у блендер і змішайте до однорідності.
  4. Готову масу викладіть в каструлю, додайте ложечку меду, сік лимона й доведіть до кипіння.
  5. І останній штрих – посипте суп кропом і все готово! Смачного!

Відео рецепту та більше цікавих ідей шукайте на ТОРЧИН смачні історії Торчин

 

Морквяний крем-суп з кропом

 

Морквяний крем-суп з кропом